Buy
Самостоятелна къща с двор в Неа Кердиля, Кавала
160 000 EURO
Самостоятелна къща с двор в Неа Кердиля, Кавала
160 000 EURO
Лидия Стоянова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 5085

Локация: Гърция,
Кавала

Преглеждания:
28 преглеждания

Тип на имота: Къща в града
Застроена площ: 100 кв.м.
Обзавеждане: Обзаведен
Етажност: 1
Вид строителство: Тухла
Брой стаи: 5
Брой спални: 3
Брой бани: 2
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Местоположение и предимства на района:

Неа Карвали или Чапрънли е село в Гърция, в община Кавала, област Кавала, регион Източна Македония и Тракия. Селото е разположено на беломорския бряг, 8 километра източно от Кавала.

Пристанището на Тасос е на 40 километра от Iordanis, а Фолклорният и антропологически музей е на 44 километра. Международно летище Кавала е най-близкото летище и е разположено на 16 километра.

Описание:

Предлагаме за продажба едноетажна самостоятелна къща с двор в с. Неа Карвали, Кавала.

Къщата е чиста площ от 100 кв.м,  без включени в тази площ тераси. Функционалното разпределение на къщата е: всекидневна с трапезария и кухня, три отделни спални, две бани с тоалетна и антре.

Имотът се намира се само на 200 метра от морето, открива прекрасни гледки, пленява с чист въздух и усещане за тишина и спокойствие. 

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Паркомясто
  • Контрол на достъп
  • Двор
  • Гледка
Подобни имоти: