Rent
Ресторант под наем в идеалния център на София
Цена по запитване
Ресторант под наем в идеалния център на София
Цена по запитване
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4796

Локация: България, град София,
Център

Преглеждания:
28 преглеждания

Тип на имота: Заведение
Застроена площ: 207 кв.м.
Описание:

Ресторант – идеален център на София;

Отдава се под наем помещение за ресторант и се продава  оборудване и обзавеждане за него.

Заведението е напълно оборудвано и обзаведено. Разработена клиентела. Топ локация - гр. София, идеален център, комуникативно място в непосредствена близост до културни и исторически обекти, голям човекопоток с лице на улица „Г. С. Раковски" плюс тротоарно право пред ресторанта.

Разпределение: - зала 1 (98 кв.м с 63 седящи места) с камина; - зала 2 (70 кв.м с 44 седящи места) с възможност за преобразуване в зала за събития;

- градина с озеленяване с 32 седящи места,

- поливна система и отоплителна система;

- тротоар с 12 - 20 места;

- кухня с площ 39 кв.м;

- функционално разпределение и пълно оборудване в следните отделни помещения - топла кухня (ток, и газ), студена кухня, миялно помещение, подготвително помещение, склад, помещение за персонал.

- отдава се дългосрочно;

- подходящо за семеен бизнес.

РАЗРЕШЕНИЕ за ПОЛЗВАНЕ – ЗА РЕСТОРАНТ;

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от реклама със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с наематели. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на за наемане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Подобни имоти: