Buy
Просторно жилище в Embassy Suit
450 000 EURO
Просторно жилище в Embassy Suit
450 000 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4793

Локация: България, град София,
Манастирски ливади

Преглеждания:
148 преглеждания

Тип на имота: 4-стаен
Застроена площ: 185 кв.м.
Разгъната застроена площ: 211 кв.м.
Обзавеждане: Необзаведен
Етаж: 3 от 5
Вид строителство: Тухла
Отопление: Газ
Брой стаи: 4
Брой спални: 3
Брой бани: 3
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Местоположение и предимства на района:

Манастирски ливади е един от най-бързо развиващите се райони в София. Имотът, който предлагаме, се намира в комплекс Embassy Suit, с прекрасна локация и достъп, отлична инфраструктура, едновременно близо до центъра на столицата и Околовръстен път.

Описание:

Имаме удоволствието да предложим просторно жилище с три спални в комплекс от затворен тип Embassy Suit, в Манастирски ливади, непосредствено до бул. България. Комплексът е с красиви зелени площи, магазинчета и контролиран достъп, алеи за разходка и разстояние между сградите, което създава усещане за извънградска среда. Входът на сградата разполага с панорамен асансьор. Отделните нива на сградата са разположени в терасовиден ред, следвайки естествената денивелация на терена. Цялата територия е проектирана и реализирана като парк система с богата и разнообразна растителност. Построени са детски площадки, зони за отдих и почивка, изолирани от интензивното градско движение. Достъпът до цялата територия на комплекса и до паркинга е ограничен.

Апартаментът се намира на 3 етаж, светъл, с чиста площ от 185.10 кв.м. и се състои от голяма дневна, кухня, три спални, две бани с тоалетни, тоалетна, дрешник, тераса с прекрасна гледка към Витоша. Предлага се на шпакловка и замазка, като има разработен интериорен проект, който може да бъде изпълнен. Отоплението е на газ и климатици.

Обявената цена е с включен ДДС.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Контрол на достъп
  • Асансьор
  • Гледка
Подобни имоти: