Rent
Просторен офис, Лозенец
3 200 euro
Просторен офис, Лозенец
3 200 EURO
Таня Конакчиева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 2304

Локация: град София, Лозенец
България

Преглеждания:
18 преглеждания

Тип на имота: Офис
Застроена площ: 440 кв.м.
Обзавеждане: Полуобзаведен
Етаж: партер
Вид строителство: Тухла
Описание:

Брейн Тръст предлага на Вашето внимание много добър имот под наем, със статут на офис-магазини.

Имотът е с множество предимства, като основният е добрата локация, а именно стратегическо място в кв. Лозенец, непосредствено до Paradise Center, с бърз достъп до бул. "Черни връх" и ул. "Хенрих Ибсен".

На партерно ниво, с чиста площ от 440 кв. м са разположени 16 просторни и светли работни места, рецепция, приемна, кухня, санитарни и 3 мокри помещения, както и отделно 100 кв. м, кито могат да се използват за гараж или складови помещения.

Този имот с потенциал предлага много и различни варианти за ползване и предназначение.

Обявената наемна цена е без ДДС.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Паркомясто
  • Гараж
Подобни имоти: