Rent
Прекрасно жилище в идеален център
950 EURO
Прекрасно жилище в идеален център
950 EURO
Таня Конакчиева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 5038

Локация: България, град София,
Център

Преглеждания:
48 преглеждания

Тип на имота: 3-стаен, 4-стаен
Застроена площ: 90 кв.м.
Разгъната застроена площ: 90 кв.м.
Обзавеждане: Необзаведен
Етаж: партер от 3
Вид строителство: Тухла
Брой стаи: 3
Брой спални: 2
Брой бани: 2
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Описание:

Имаме удоволствието да представим прекрасен аристократичен имот в идеалния център на столицата. Жилището се намира на улица "11-ти август",  в старинна красива и изцяло реновирана триетажна сграда.

Апартаментът е с изложение юг-запад, с високи тавани, разполага с всекидневна с кухненски бокс, две спални и две бани. Жилището е след основен ремонт, решено с модерен интериорeн дизайн, като в момента се приключват ремонтните дейности. Предлага се напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за комфорта на обитателите.

Отоплението е решено с термопомпа.

Апартаментът е свободен за наемане от декември 2022г.


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от реклама със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с наематели. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на за наемане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Таван
  • Мазе
Подобни имоти: