Местоположение и предимства на района:

Прекрасна жилищна сграда, разположена в един от най-бързо развиващите се квартали на столицата - Манастирски ливади Изток. В подножието на планина Витоша, същевременно предлагащ всички удобства на големия модерен град, кварталът е предпочитан заради близостта си до Южен парк, множеството магазини и училища и лесен достъп до центъра и Околовръстен път. Непосредствено до комплекса предстои изграждане на голям общински парк и детска градина, а райноът е застроен с красиви комплекси от затоврен тип, ниско строителство, което позволява да се наслаждаваме на прекрасни гледки към планината. Инфраструктурата е изградена, достъпът е отличен, а имотът е обграден със зелени площи и дървета, усещането е за свежест и чистота.

Описание:

Жилищният комплекс се състои от няколко секции, с апартаменти с площ от 70 до 220 кв.м., като е обърнато специално внимание на изложението и позиционирането на всеки имот. Строителната компания е доказана, като построените от тях вече сгради, са емблема за високо качество и характерен стил. Освен жилищата, които са с преркрасни и удобни разпределния, в комплекса ще има луксозен ресторант, автомивка, магазини, озеленени площи и детски площадки. Проектът ще бъде завършен през лятото на 2024 година, когато всички нови собственици ще могат да се наслядят на качеството, което инвеститорът винаги предоставя в комплексите си. 

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 4778

Локация: град София, Манастирски ливади
България

Тип сграда: Жилищна сграда;
Пусков срок: 15.07.2024 г.
Цена: от 135 720 до 396 162
Брой имоти в сградата: 70
Брой свободни за продажба: 48