Buy
Прекрасен имот в Железница
85 000 EURO
Прекрасен имот в Железница
85 000 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4774

Локация: България, област София,
с. Железница

Преглеждания:
145 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран
Площ на парцела: 1 500 кв.м.
Цена(кв.м.): 70 EURO
Описание:

Имаме удоволствието да представим парцел за продажба във вилната зона на с. Железница. Изключително живописно и красиво място, на над 1000м надморска височина, с гледки към планина Витоша и Плана. 

До имота се стига по асфалтов път в добро състояние, около парцела има вече построени красиви нови къщи, както и по стари вили, в които се живее целогодишно. Районът е с чист въздух, слънчев, с неповторимо планинско усещане и същевременно на 20 минути от София.

Парцелът има лека денивелация, незасторен, попада в Зона Жм: Кинт 1.3, плътност 40%, озеленяване 40%, кота корниз 10м. Към момента приключва процедура по регулацията на имота. Подходящ за строителство на две или повече къщи.Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асфалтов път
  • Ток
  • Вода
  • Гледка
Подобни имоти: