Rent
Помещение под наем, кв. Враждебна
3 000 EURO
Помещение под наем, кв. Враждебна
3 000 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 5176

Локация: България, град София,
Враждебна

Преглеждания:
606 преглеждания

Тип на имота: Склад, Промишлено помещение
Застроена площ: 500 кв.м.
Етаж: 2
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Описание:

Brain Trust предлага под наем складово-производствено помещение, разположено на партерен етаж в нова индустриална сграда, с площ от около 500 кв.м. Отлично разположение и всички необходими разрешителни, подходящо за различен тип дейности.

Складовата база се намира на ул. "Кривински път", в района на Летище София, в непосредствена близост до бул. "Ботевградско шосе", с контролиран достъп с бариера.

Базата е оградена, има плац за паркиране на камиони, тир достъп, паркинг за служители, денонощна охрана и видеонаблюдение. Помещенията са подходящи както за склад, така и за производствена дейност.

Параметри:

  • Склад с площ от 500 кв. м
  • 7 м височина

Базата е завършена най-висок клас подови настилки, климатизация и съоръжения.

Разполага с възможност за паркиране.

Такса поддръжка - 1 евро/кв.м

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от реклама със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с наематели. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на за наемане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Паркомясто
Подобни имоти: