Buy
Пентхаус в затворен комплекс, град София, Хладилника
390 485 EURO
Пентхаус в затворен комплекс, град София, Хладилника
390 485 EURO
Таня Конакчиева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3922

Локация: България, град София,
Хладилника

Имотът е част от:
SoHome

Преглеждания:
162 преглеждания

Тип на имота: 4-стаен
Застроена площ: 177 кв.м.
Разгъната застроена площ: 366 кв.м.
Вид строителство: Тухла
Отопление: Тец
Етап на завършеност:
груб строеж
Описание:

SoHome Residential Park е комплекс - баланс на два основни елемента, определящи архитектурната идея, преливайки се в едно - гората и градът.

Защитено, красиво и уютно кътче - комплекс от "затворен тип", съставен от десет 5-етажни сгради върху площ от 35дка, от които 23 дка красиви, зелени градини. Апартаментите са просторни и ориентирани на юг. Комплексът е разположен между Ловен парк и Зоологическата градина, с изглед към планината. Върху 23 дка - паркове, градини, водни огледала, фонтани и 7 детски площадки.

Сградите:

Фасадите са вентилируеми с каменно-минерална вата и клинкерни плочи - ABC – Klinkergruppe

Дограма: Най-висок клас алуминиева дограма Schüco AWS 75 SI с троен стъклопакет 46мм(външно стъкло 4 сезона 6мм +16+ 4мм +16+вътрешно ниско емисионно стъкло 4мм) Guardian .

Отопление и охлаждане: Индивидуална термопомпа въздух-вода , захранваща подово отопление и охлаждане

Асансьор: Kone, Otis или Schindler

Удобства: Фитнес център с уелнес зона, Детски център със занималня, Ресторант градина и 18 хранителни и нехранителни търговски обекта

Сигурност: Контролиран достъп, видеонаблюдение и мобилен патрул 24/7. Управление и поддръжка на комплекса с фирма, контролирана от инвеститора.

Предлагаме за продажба Пентхаус, с изложение почти във всички посоки и панорамни открити тераси с площ 154 кв. м. Апартаментът е разположен на 6-ти етаж и има следното разпределение: дневна/трапезария с кухненски бокс, 3 спални с 3 гардербни, 2 бани с WC, килер, 2 тераси, чиста жилищна площ - 177.05 кв. м (без откритите тераси)

Към апартамента може да се закупи и изба, на цена 600 евро/кв. м, като избите са с площи между 4 и 7 кв. м.

На разположение за продажба са и Паркоместа в подземен паркинг, с цени между 14 500 и 17 000 евро, както и гаражи с цени между 22 000 и 32 000 евро.

Комплексът ще бъде изграден на 2 етапа:

Етап 1 – сгради 6, 7, 8 и 9.

Етап 2 – сгради 1, 2, 3, 4, 5 и 10.

Въвеждане в експлоатация на Етап 1 - Септември 2021 г

Посочените цени са без включен ДДС.

 


 


 


 


 


 

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асансьор
  • Мазе
  • Паркомясто
  • Голяма тераса
  • Контрол на достъп
  • Двор
Подобни имоти: