Buy
Пентхаус с прекрасна гледка в квартал Витоша
250 000 EURO
Пентхаус с прекрасна гледка в квартал Витоша
250 000 EURO
Христина Витанова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4190

Локация: България, град София,
Витоша

Преглеждания:
170 преглеждания

Тип на имота: 4-стаен, Многостаен, Мансарда
Застроена площ: 200 кв.м.
Разгъната застроена площ: 289 кв.м.
Обзавеждане: Необзаведен
Етаж: 5 от 5
Вид строителство: Тухла
Отопление: Газ
Брой стаи: 4
Брой спални: 3
Брой бани: 4
Етап на завършеност:
груб строеж
Местоположение и предимства на района:   Тиха и спокойна локация в предпочитан район с бързо развиваща се инфраструктура. В близост се намира новото British School of Sofia.
Описание:

Пентхаус на пети етаж, с прекрасна 360 градуса гледка. Апартаментът е с площ от 200 кв.м. и тераса от 89кв.м.  Разпределениетона жилището може да бъде преустроено  според идеите на бъдещите собственици.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Контрол на достъп
  • Асансьор
  • Гледка