Buy
Пентхаус с прекрасна гледка в квартал Витоша
411 100 EURO
Пентхаус с прекрасна гледка в квартал Витоша
411 100 EURO
Христина Витанова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3771

Локация: България, град София,
Витоша,

Имотът е част от:
Жилищен комплекс Reina Sofia

Преглеждания:
118 преглеждания

Тип на имота: 4-стаен, Многостаен
Застроена площ: 210 кв.м.
Обзавеждане: Необзаведен
Етаж: 8
Вид строителство: Иновативни конструкции
Отопление: Газ
Брой стаи: 4
Брой спални: 3
Брой бани: 2
Етап на завършеност:
груб строеж
Местоположение и предимства на района:

Комплексът се намира в един от най-комуникативните и функционални места в столицата в новия квартал “ Промишлена зона Хладилника” с гледка към Витоша, в непосредствена близост до Метростанция Витоша и  на  пешеходно разстояние до МОЛ “ Парадайс ” Южен парк, множество училища и детски градини, болници  “Токуда” и “Лозенец”.
 

Описание:

Brain Trust представя уникален пентхаус с три спални в модерна "Smart home" сграда в близост до Ловен парк и Зоогическа градина. Жилището е на осми етаж с прекрасна 360 градуса гледка и следното разпределение:

- Просторна дневна  включваща  кухненска и трапезарна част.

- Три спални

-Голяма гардеробна и две бани.

Предимства на имота:

Красивото, уютно и енергоефективно бижу в сърцето на София, което искаш да наречеш свой дом. Комплексът се състои от четири сгради, свързани две по две с по-ниски тела, всяка от които със собствен вход и втората по рода си сграда класифицирана по енергийна стойност клас А.  Сградите ще разполагат с фотоволтаични електроцентрали на покрив,  всяка от които, ще произвежда повече от 168000квтч.чиста енергия на място, което покрива напълно  потреблението на всички енергоконсуматори в общите части на комплекса.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асансьор
  • Паркомясто
  • Гараж
  • Охрана
  • Контрол на достъп
Подобни имоти: