Buy
Парцели за индустриално строителство, с. Лозен
1 800 000 EURO
Парцели за индустриално строителство, с. Лозен
1 800 000 EURO
Таня Конакчиева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4789

Локация: България, област София,
с. Лозен

Преглеждания:
41 преглеждания

Тип на имота: Неурегулиран
Площ на парцела: 44 490 кв.м.
Описание:

Брейн Тръст предлага за продажба парцел извън регулация, в близост до Автомагистрала Тракия, в развиващата се индустриална зона на с. Лозен.

Имотът е комасиран от няколко поземлени имота с обща площ от около 45 дка

Парцелът е с почти правина правоъгълна форма и лице на ул "Съединение" 115 м. Не е в регулация, но районът се развива кати индустриален и предвид градоустройството, има възможност за промяна на предназначението

Попада в градоустройствена зона СмФ1 - смесена мултифункционална зона със занижени параметри:

  • Плътност 40%
  • Кинт 2
  • Озеленяване 40%

В района се продават имоти с площ от 600 до 30000 кв. м и заедо с предлаганите 45 дка, представляват имоти с обща площ от 97 дка, които могат да се купят заедно и поотделно

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асфалтов път
Подобни имоти: