Buy
Парцели на Северното Черноморие, гр. Шабла
10 000 EURO
Парцели на Северното Черноморие, гр. Шабла
10 000 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 2566

Локация: България, област Добрич,
гр. Шабла

Преглеждания:
457 преглеждания

Тип на имота: Неурегулиран, Земеделска земя
Застроена площ: 623 кв.м.
Цена(кв.м.): 16 EURO
Описание:

Брейн Тръст предлага за продажба нерегулиран имот, представляващ лозе, разположен в землището на гр. Шабла, недалеч от морския бряг, в местността "Кючюк Суат"

Имотите са два съседни, всеки с площ от по 623 кв. м, III категория земеделска земя.

Парцелите биха могли да се използват за поставяне на временни съоръжения, не са далеч от пътя, а пред тях се открива и панорамна гледка към морето. Близо е къмпинг "Добруджа"

Недалеч се намира и Шабленско езеро.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Гледка
Подобни имоти: