Buy
Парцел за жилищно строителство в Бояна
289 000 EURO
Парцел за жилищно строителство в Бояна
289 000 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 5112

Локация: България, град София,
Бояна

Преглеждания:
251 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран
Площ на парцела: 1 335 кв.м.
Местоположение и предимства на района:

„Бояна“ е квартал на София в район „Витоша“ на Столичната община. Намира се на 7 км южно от центъра на града, над Софийското поле.

Описание:

Предлагаме парцел за жилищно строителство в кв. Бояна.

Имотът е УПИ с площ от 1335 кв.м., подходящ за жилищно строителство, попада в зона за застрояване Жм3 - Жилищна зона с малкоетажно застрояване, ограничителни параметри:

- КИНТ- 0,1

- плътност - 10 %

- минимална озеленена площ - 80%, като минимум 50% с висока дървесна разтителност;

- максимална кота било - 7,5 м.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Ток
  • Вода
  • Виза
Подобни имоти: