Buy
Парцел за продажба в Торони, Ситония
200 000 EURO
Парцел за продажба в Торони, Ситония
200 000 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4719

Локация: Гърция,
Торони

Преглеждания:
169 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран
Площ на парцела: 4 750 кв.м.
Местоположение и предимства на района:

Торони е курортно селище в Северна Гърция, разположено в югозападния край на полуостров Ситония. Торони е един от най-популярните летни курорти на Ситония, а неговите плажове се характеризират с наличието на плътен жълт пясък.

Описание:

Предлагаме за продажба парцел с площ от 4750 кв.м., разположен на 200 м от плажната ивица на Торони. Парцелът е с ток и вода, в непосредствена близост има маслинова гора.

Възможно е да се изгради къща с разгърната застроена площ от 1000 кв.м.

Предимства на имота:

- В непосредствена близост до плажната ивица на Торони

- Ток и вода

- Възможност за изграждане на къща с РЗП от 1000 кв.м.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Ток
  • Вода
Подобни имоти: