Buy
Парцел за къща в Нови хан
61 000 EURO
Парцел за къща в Нови хан
61 000 EURO
Таня Конакчиева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4799

Локация: България,

Преглеждания:
83 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран
Площ на парцела: 717 кв.м.
Местоположение и предимства на района:

Проект в Нови хан, представляващ продажба на терени за строеж на еднофамилни жилищни сгради, 51 парцела за жилищно строителство. Парцелите са в обособен нов квартал, с предварително решени всички правни, организационни, технически и инфраструктурни въпроси, относно собственост, устройствен статут на имотите и тяхното водоснабдяване, канализация, електроснабдяване, пътища, Интернет и др. Проектът не предвижда създаването на комплекс от затворен тип.

Теренът на квартала е разположен на 16 км. от София и на 1 км. от Магистрала Тракия, в живописното землище на с. Нови хан, в чист район, сред зеленина и свеж въздух. Достъпен е по асфалтов път от пътен възел на магистралата до всеки един от имотите.

Наличните поземлени имоти са с влязъл в сила подробен устройствен план, с уреден статут за жилищно строителство и с площи от 534 кв.м. до 951 кв.м.

Описание:

Всеки парцел от терена, се предлага за продажба самостоятелно.

Параметрите на застрояване позволяват застроена площ на една къща, според площта на имота - от 106 кв.м. до 190 кв.м. и поне двойно по – голяма разгърната застроена площ, при богато озеленяване и простор между отделните сгради и имоти.

Два от имотите ще бъдат обединени и в тях ще бъдат изградени целодневна детска градина, която ще бъде предадена за стопанисване и управление от община Елин Пелин, както и обект за общественно обслужване.

Парцел с площ 717 кв ма, разположен в западната част на квартала.

Параметри на застрояване:

  • Височина на застрояване – до 7 метра кота корниз
  • Плътност на застрояване – до 20 %
  • Интезивност на застрояване – 0.5
  • Озеленяване – 60 %
  • Начин на застрояване – свободно

Всеки един от имотите ще е достъпен по двупосочния асфалтов път на квартала (4.50 м), с тротоари от двете му страни (общо 1.50 м), с изградено улично LED осветление.

На тротоара пред всеки два съседни имота, ще е монтирана разпределителна ел.касета, която е захранена с ел. кабел и напрежение 220 V от собствен на квартала трафопост.

Захранването на квартала с вода с добри показатели, е решено от собствен водоизточник. Всеки имот се предвижда да е водоснабден, като площадковия водопровод е доведен до водомерна шахта зад имотната граница.

Зад имотната граница на всеки имот е заложено коляно на канализационната мрежа на квартала, която е осигурена със съвременна локална пречиствателна станция и заустена в протичаща надолу по склона река Търнавска.

Зад имотната граница на всеки имот е заложено коляно и на дъждовната канализация на квартала, която събира дъждовните води от всички имоти и от асфалтовия път и я отвежда в близката река.

В тротоарите на квартала са заложени пожарни хидранти, осигуряващи нужното количество вода от резервоар за целите на евентуално пожарогасене.

Успоредно на мрежата за ел.захранване, е изградена тръбна мрежа, в която може да прокара оптичен кабел за интернет.

До есента на 2022 г ще бъдат изградени всички комуникации. 

До лятото на 2023 г, ще бъде изградена и детската градина.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асфалтов път
  • Ток
  • Канализация