Buy
Парцел в сърцето на Тетевенския Балкан
26 400 BGN
Парцел в сърцето на Тетевенския Балкан
26 400 BGN
Десислава Цурева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4322

Локация: България, област Ловеч,
с. Васильово

Преглеждания:
51 преглеждания

Тип на имота: Неурегулиран
Площ на парцела: 2 640 кв.м.
Цена(кв.м.): 10 BGN
Местоположение и предимства на района:

Село Васильово се намира в Тетевенския Балкан, на 12 км от гр. Тетевен и на 6 км от курорта Рибарица. Столицата София е на 130 км, а областният център Ловеч – на 81 км. Климатът на селото е благоприятен за почивка в планинска среда.

Описание:

Предлагаме за продажба неурегулиран поземлен имот с площ от 2640 кв.м. До имота се стига по чакълест път.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Подобни имоти: