Buy
Парцел в с. Рибарица
Цена по запитване
Парцел в с. Рибарица
Цена по запитване
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 1643

Локация: България, област Ловеч,
с. Рибарица

Преглеждания:
590 преглеждания

Тип на имота: Неурегулиран, Гора
Площ на парцела: 52 000 кв.м.
3D 1
Описание:

Брейн Тръст има удоволствието да предложи парцели за продажба, разположени в живописната Рибарица. Имотите са 2, всеки с площ от 52 дка, разположени от двете страни на реката, преминаваща през селото. Единият от имотите граничи с Природния Резерват на Централен Балкан.

С изключително красивата си природа, вековни дървета, кристален въздух, внушителен Балкан и планински върхове, на 600м надморска височина, Рибарица е едно от най-красивите места в централна северна България.

 Подробният устройствен план на терена позволява изграждането на над 60 000 кв.м. разгъната застроена площ, с височина 10 м и плътност 30 % на всеки един от имотите. Местоположението на терена в Националния парк Централен Балкан предполага развитието на целогодишен туризъм в различните му форми - еко туризъм, планински, исторически и зимен.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асфалтов път
  • Ток
  • Вода
  • Гледка