Buy
Парцел в кв. Подуяне
250 000 EURO
Парцел в кв. Подуяне
250 000 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4937

Локация: България, град София,
Подуяне

Преглеждания:
47 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран
Площ на парцела: 512 кв.м.
Описание:

Предлагаме парцел с площ от 512 кв.м. в кв. Подуяне  до новоизграждащата се  метростанция на бул. " Владимир Вазов", в близост до Стадион Виваком Арена „Георги Аспарухов“.

Имотът е УПИ, попада в зона за строяване Жс - Жилищна зона с преобладаващо средноетажно застрояване със следните параметри: 

Плътност - 50/25 до 40 %

КИНТ - 2,5/1,0 до 1,5

Озеленяване - 35/ 40 до 55 %

Кота корниз - 15 за жил. сгр. 20 за общ. сгр./12 за жил. сгр. 15 за общ. сгр.


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асфалтов път
  • Ток
  • Вода
  • Канализация
Подобни имоти: