Buy
Парцел в Горна баня
157 500 euro
Парцел в Горна баня
157 500 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4085

Локация: град София, в.з.Горна баня
България

Преглеждания:
37 преглеждания

Тип на имота: Неурегулиран, Земеделска земя
Площ на парцела: 4 500 кв.м.
Цена(кв.м.): 35 EURO
Описание:

Brain Trust предлага поземлен имот /ПИ/, находящ се в гр. София, в.з. Горна Баня, състоящ от два парцела с обща площ 4500 кв. м.

Имотът попада в градоустройствена зона Жм1 - Жилищна зона с малкоетажно застрояване в природна среда, със следните параметри на застрояване:

  • Плътност – 20%;
  • Кинт – 0.6
  • Кота корниз - 7 м.
  • Мин. озеленена площ - 70 %
Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Подобни имоти: