Buy
Парцел в Горна баня
35 000 EURO
Парцел в Горна баня
35 000 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4080

Локация: град София, в.з.Горна баня
България

Преглеждания:
37 преглеждания

Тип на имота: Неурегулиран, Земеделска земя
Площ на парцела: 1 000 кв.м.
Цена(кв.м.): 35
Местоположение и предимства на района:

Вилна зона Горна баня се намира в югозападния край на столицата. На юг граничи с кв. Княжево, на север и изток с кв. Овча купел. Известна е с минералните си води и най-чистия въздух в София. Вилната зона е застроена с луксозни еднофамилни къщи и вили.

Описание:

Предлагаме за продажба поземлен имот, разположен във в.з. Горна Баня, с площ от 1000 кв.м. Имотът попада в градоустройствена зона Жм1 - Жилищна зона с малкоетажно застрояване, в природна среда, със следните параметри:

• Плътност – 30%;

• Кинт – 0.9

• Кота корниз - 10 м.

• Мин. озеленена площ - 60 %


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Подобни имоти: