Buy
Парцел в Драгалевци
791 850 EURO
Парцел в Драгалевци
791 850 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4391

Локация: България, град София,
Драгалевци

Преглеждания:
84 преглеждания

Тип на имота: Неурегулиран
Площ на парцела: 2 538 кв.м.
Описание:

Brain Trust има удоволствието да представи за продажба парцел разположен в кв. Драгалевци в съседство с построени къщи и с лице на улица.

Парцелът е с площ от 2538 кв.м. подходящ за жилищно строителство и попада в зона за застрояване Жм2 - Жилищна зона с малкоетажно застрояване и допълнителни, специфични изисквания, със следните параметри:

  • Кота корниз - 10 м.
  • Плътност  - 30%
  • Кинт - 1
  • Озеленяване - 60%

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Подобни имоти: