Buy
Парцел в Долна баня
66 000 EURO
Парцел в Долна баня
66 000 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4618

Локация: България, област София,
гр. Долна баня

Преглеждания:
162 преглеждания

Тип на имота: Неурегулиран
Площ на парцела: 6 599 кв.м.
Цена(кв.м.): 10 EURO
Описание:

Брейн Тръст предлага за продажба парцел в землището на гр. Долна баня, местността "Гроздова".

Имотът е с площ от 6599 кв.м. и се намира в близост до Голф Клуб Ибър, който е разположен в полите на Рила планина до Долна баня, на 18 км от ски курорта Боровец, 70 км от столицата София и 80 км от Пловдив. 

Има предписание за изработване на проект за ПУП, за промяна на предназначението, за построяване на жилищна сграда за постоянно обитаване, при спазването на следните градоустройствени показатели:

  • КИНТ - 0,2
  • Максимална плътност на застрояване - 15%
  • Минимална озеленена площ - 60% 
  • Кота корниз - до 6 метра

Може да се постигне РЗП от 1300 кв.м.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Подобни имоти: