Buy
Парцел с виза в.з. Симеоново - Драгалевци
Цена по запитване
Парцел с виза в.з. Симеоново - Драгалевци
Цена по запитване
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4850

Локация: България, град София,
в.з.Симеоново - Драгалевци

Преглеждания:
15 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран
Разгъната застроена площ: 650 кв.м.
Площ на парцела: 808 кв.м.
Обезщетение: 30%
Описание:

Brain Trust има удоволствието да представи парцел за обезщетение, разположен в кв. Драгалевци, непосредствено над магазин Макси. Имотът е в съседство с построени къщи, с лице на улица, с лека денивелация, което предоставя възможността за прекрасни гледки към София и Витоша. Ограден е и в двора има малка псотройка. Има издадена виза за проектиране и разработен архитектурен проект за малка бутикова жилищна сграда с РЗП около 900 кв.м., като се има предвид етаж под кота 0 и ателие/таван на последен етаж.

Парцелът е с площ от 808 кв.м., отреден за жилищно строителство, зона за застрояване Жм2 и следните параметри по виза:

Плътност - 25% 

Кинт - 0,8 

Озеленяване - 60%

Парцелът се предлага срещу обезщетение 30%.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асфалтов път
  • Ток
  • Вода
  • Виза
Подобни имоти: