Buy
Парцел с виза в Кремиковци
210 000 EURO
Парцел с виза в Кремиковци
210 000 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 5118

Локация: България, град София,
Кремиковци

Преглеждания:
146 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран
Площ на парцела: 3 000 кв.м.
Цена(кв.м.): 70 EURO
Описание:

Брейн Тръст представя поземлен имот с площ от 3000 кв.м. в с. Кремиковци, СО район Кремиковци, м-т Локманица , в близост до северната тангента.

Към момента имота е с предназначение: земеделска земя и попада в зона за застрояване Зп- Зона на градски паркове и градини, със следните показатели за зоната:

- Плътност на застрояване = 0,01%

- Кинт = 0,06

- Мин.озеленена площ = 85%

(Приблизително: ЗП = 30 м2; РЗП = 180 м2 ; етажността се доказва с ПУП-а)

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Подобни имоти: