Buy
Парцел с разрешение за комплекс в с. Медово
230 000 EURO
Парцел с разрешение за комплекс в с. Медово
230 000 EURO
Таня Конакчиева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 5092

Локация: България,

Преглеждания:
18 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран
Площ на парцела: 4 720 кв.м.
Местоположение и предимства на района:

Село Медово се намира на 23 км. от град Бургас.

Разположено е в подножието на Източна Стара планина, оттук се открива прекрасна панорамна гледка към Черно море и разположените по крайбрежието му Слънчев бряг, Несебър и Равда. В съседство се издига връх Биберна, откъдето с просто око се виждат Поморие, Бургас, Черноморец и Созопол.Описание:

Предлагаме за продажба парцел в регулация, с разрешение за строеж на комплекс от 10 къщи и изградени вече 2 от тях.

Имотът е с площ от 4780 кв м. Снабден с електричество и партида, същото така снабден с вода и доведен до централна канализация.

Водата е минерална.Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асфалтов път
  • Ток
  • Вода
  • Виза
  • Гледка
  • Канализация