Buy
Парцел с проект за къща в Карандила, Сливен
21 000 EURO
Парцел с проект за къща в Карандила, Сливен
21 000 EURO
Бойка Николас
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4935

Локация: България,
град Сливен

Преглеждания:
75 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран
Площ на парцела: 670 кв.м.
Местоположение и предимства на района:

Карандила е местност, която се намира на около 32 км от град Сливен и е най-известната част от природния парк "Сините камъни".

Описание:

Брейн Тръст предлага  за продажба слънчев и равен урегулиран поземлен имот с проект за къща. Парцелът е разположен  в м-т "Дълбоки дол" във вилната зона на гр. Сливен, в полите на "Карандила", в близост до лифта и Шато Алпие, с площ от 670 кв.м, с целогодишен градски транспорт и постоянно обитаеми еднофамилни луксозни къщи. В парцела има вода (30 м. воден стълб – сонда) и ток.


Предимства на имота:

Ток, вода, сонда, до главен път, градски транспорт.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асфалтов път
  • Ток
  • Вода
  • Двор
  • Гледка
Подобни имоти: