Buy
Парцел с овощна градина, с. Руска Бяла, Врачанско
30 000 EURO
Парцел с овощна градина, с. Руска Бяла, Врачанско
30 000 EURO
Таня Конакчиева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4382

Локация: България, област Враца,
с. Руска Бела

Преглеждания:
665 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран
Площ на парцела: 940 кв.м.
Местоположение и предимства на района:

Брейн Тръст представя своето специално предложение за продажба на имот, разположен в магичния Врачански Балкан, село Руска Бяла.

Селото е разположено в хълмиста местност, което дава възможност от него да се откриват красиви панорамни гледки, особено към Врачанските скали.

Намира се на пътя между Мездра и Враца, но е встрани от него и е крайно село, което предполага спокойствие, а едновременно с това - близостта до големите градовве, го превръща в добро място както за временно вилно пребиваване, така и за постоянно живеене.

Описание:

Предлаганият имот се простира между две улици и представлява парцел в регулация, с овощна градина. 

Парцелът е с правилна форма, равен и има партида за вода. В него има около 35 насаждения - различни видове обощни дръвчета, добре поддържани.

Дворът е изцяло ограден.

Достъпът до имота е целогодишен.
Предимства на имота:

Добро местоположение. Голям облагороден двор. Напълно обзаведена и оборудване къща. Всичко необходимо за подддържане на двора

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асфалтов път
  • Вода
  • Двор
  • Гледка
Подобни имоти: