Rent
Офис в бизнес сграда Лозенец
2 800 EURO
Офис в бизнес сграда Лозенец
2 800 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 2165

Локация: България, град София,
Лозенец

Преглеждания:
109 преглеждания

Тип на имота: Офис
Застроена площ: 400 кв.м.
Обзавеждане: Полуобзаведен
Етаж: 1
Описание:

Брейн Тръст има удоволствието да представи обширен, напълно обзаведен, светъл офис под наем в кв. Лозенец.

Офисът е разположен в Административно-търговска сграда, намираща се до кръстовището на бул. "Черни връх" и бул. "Никола Вапцаров". Непосредствената близост до Метростанция и спирки на градски транспорт, в един от най- предпочитаните квартали, го прави удобен и подходящ за различни дейности. Състои се от големи помещения, отворено пространство и по- малки офиси/кабинети, кухня, санитарен възел. Има капацитет за повече от 60 работни места - 10 малки кабинета, 2 големи, конферентна зала.

При тенденция за разрастване на компанията наемател, има вариянт за наемане на допълнително офис пространство.

В сградата се помещават верига ресторанти, фирма от IT сектор, копирен център и други дългосрочни наематели. Има изградени всички нужни комуникации.

Възможност за осигуряване на паркоместа.

Такса поддръжка - 1 евро/кв. м без ДДС

Обявената наемна цена е без ДДС.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от реклама със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с наематели. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на за наемане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Паркомясто
  • Контрол на достъп
Подобни имоти: