Rent
Офис под наем в сграда клас А, гр София
400 EURO
Офис под наем в сграда клас А, гр София
400 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4223

Локация: България, град София,
Летище София

Преглеждания:
636 преглеждания

Тип на имота: Офис
Застроена площ: 20 кв.м.
Обзавеждане: Обзаведен
Етаж: 5
Вид строителство: Тухла
Отопление: Локално Отопление
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Местоположение и предимства на района:

BLU Offices е разположен непосредствено на Булевард Брюксел. Тази главна транспортна артерия, заедно с разположеното в близост Цариградско Шосе свързват Blu Offices директно с бизнес центъра на София. Без светофари! В близост до летище София, само на 1 мин. от Терминал 1 и 2 минути от Терминал 2. 

Описание:

Предлагаме под наем сервизиран офис в бизнес сграда клас А. Стъклената фасада и правилното разположение на офисите предоставят голямо количество естествена светлина. Комбинирано с височината на офисите от 2.80 метра, това придава усещане за удобство и свобода.

Близкият контакт и най-доброто обслужване на наемателите е изключително важно за нас; управителите на имота са на ваше разположение за въпроси относно наемането на офис пространства, обзавеждане, настаняване, както и всички останали въпроси относно всекидневната употреба на офисите. 

Организацията и коректната функция на сградата - като сигурност, почистване, поддръжка на техническата инсталация, контакт с доставчиците на услуги и др. са жизнено важни за удобството на нашите наематели. Нашето разбиране и цел е всички тези услуги да функционират перфектно и клиентът да не се налага да мисли за тях.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от реклама със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с наематели. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на за наемане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Паркомясто
  • Охрана
  • Контрол на достъп
  • Асансьор
  • Гледка
Подобни имоти: