Rent
Офис под наем в Пловдив
Цена по запитване
Офис под наем в Пловдив
Цена по запитване
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 5541

Локация: България, град Пловдив,
Марица Север

Преглеждания:
35 преглеждания

Тип на имота: Офис сграда, Офис
Застроена площ: 449 кв.м.
Обзавеждане: Полуобзаведен
Етаж: 5
Вид строителство: Тухла
Брой стаи: 9
Брой бани: 2
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Местоположение и предимства на района:

Районът на бизнес зоната на град Пловдив е предпочитан заради близостта си с Международния панаир и директната връзка с центъра на града чрез Пешеходния мост, граничи със северния бряг на река Марица и се оформя като активна бизнес зона с множество офисни, банкови и търговски обекти.

Описание:

Предлагаме офис под наем в бизнес сграда в Пловдив, разположен в бизнес зоната на града.

Отдаваме офис на 5-ти етаж с площ от 449,07 кв.м, състоящ се от: рецепция, 8 кабинета, два санитарни възела, тераса, рецепция.

Сградата е проектирана с едно подземно ниво, предназначено за паркинг, партер с обществено-търговско предназначение и шест етажа с офиси. 

Освен всички необходими инсталационни системи като водопроводна, канализационна, електроинсталация са изградени и аварийна осветителна инсталация, видеонаблюдение, климатична инсталация, структурно окабеляване и други.

Атрактивно местоположение в бизнес зоната на Пловдив, функционалност на работните пространства, наличие на най-съвременни сградни инсталации, както и високотехнологичен екстериор и интериор, отличават Бизнес Центъра. Изчистената геометрия и правилните пропорции, съчетанието от метал и стъкло подчертават деловия характер на зданието.

Предимства на имота:


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от реклама със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с наематели. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на за наемане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Паркомясто
  • Охрана
  • Контрол на достъп
  • Асансьор
  • Гледка
Подобни имоти: