Rent
Офис под наем в кв. Лозенец
3 184 EURO
Офис под наем в кв. Лозенец
3 184 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 5623

Локация: България, град София,
Лозенец

Преглеждания:
22 преглеждания

Тип на имота: Офис
Застроена площ: 398 кв.м.
Етаж: 2
Вид строителство: Тухла
Цена(кв.м.): 8 EURO
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Описание:

Предлагаме под наем офис, разположен в бизнес сграда в кв. Лозенец. Офисът е с площ от 397,50 кв.м, разположен на втори етаж, с рецепция. 

Непосредствената близост до метростанция и спирки на градски транспорт, в един от най- предпочитаните квартали, го прави удобен и подходящ за различни дейности. Състои се от големи помещения, отворено пространство и по- малки офиси/кабинети, кухня, санитарен възел. Помещенията са светли и просторни, функционално разпределение, има нова кухня, изцяло реновирани санитарни помещения.

Дължи се такса поддръжка и охрана на сградата,  в размер на 1 евро/кв.м.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от реклама със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с наематели. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на за наемане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Контрол на достъп
  • Охрана
Подобни имоти: