Rent
Офис под наем на ул. 'Позитано'
3 250 BGN
Офис под наем на ул. 'Позитано'
3 250 BGN
Ваня Маджарова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4936

Локация: България, град София,
Център

Преглеждания:
115 преглеждания

Тип на имота: Офис
Застроена площ: 150 кв.м.
Обзавеждане: Необзаведен
Етаж: 1 от 3
Вид строителство: Тухла
Отопление: Тец
Брой стаи: 4
Брой бани: 1
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Местоположение и предимства на района:

Брейн Тръст представя офис под наем в централната част на столицата, в прекрасна сграда, паметник на културата, разположена на ул. "Позитано". Имотът е в отлично състояние, с аристократична осанка, високи тавани, красиво фоайе и асансьор, който чудесно се вписва в архитектурата на сградата.

Описание:

Офисът се намира на 1-ви етаж над партер и е с площ от 150 кв.м със следното разпределение: два самостоятелни кабинета от около 25 кв.м всеки, голяма зала от 55 кв.м, малък кабинет от 12 кв.м и приемна около 25 кв.м.


Предимства на имота:

Наемната цена включва всички консумативи: ток, вода, отопление, охрана, поддръжка на сградата и общите части. Цената е без включен ДДС.Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от реклама със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с наематели. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на за наемане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Охрана
  • Контрол на достъп
  • Преходен
  • Асансьор