Rent
Офис на ул. Аксаков
4 000 EURO
Офис на ул. Аксаков
4 000 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4751

Локация: България, град София,
Център

Преглеждания:
52 преглеждания

Тип на имота: Офис
Застроена площ: 200 кв.м.
Разгъната застроена площ: 200 кв.м.
Етаж: 6 от 6
Вид строителство: Тухла
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Описание:

Брейн Тръст има удоволствието да предложи офиси в бутикова емблематична сграда, на ул. Аксаков. Разполагаме с няколко етажа, които отдаваме под наем, с обща площ над 900 кв.м., някои от тях обзаведени.

Сградата е паметник на културата, напълно реновирана и влязла в експлоатация през 2013г.. Съответства на А+ международен клас за качество. Разполага с подземен гараж, фитнес, спа зона със сауна и парна баня, денонощна жива охрана, индивидуален контрол на достъп до всеки етаж.

На разположение на наемателите има голяма зала за събития с излаз към прекрасен двор.

Помещенията са с двоен под UNIFLAIR, високи тавани, окабеляване CISCO. Сградата е с централна четиритръбна VRF климатична система TOSHIBA, която позволява различен режим на работа в отделните помещения. Осигурен е UPS и дизел генератор за цялата сграда, които осигуряват постоянен приток на ток.

Цената е без ДДС, с включена такса поддръжка (видеонаблюдение, поддръжка, охрана)

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от реклама със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с наематели. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на за наемане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Паркомясто
  • Голяма тераса
  • Контрол на достъп
  • Охрана
  • Асансьор
  • Двор
Подобни имоти: