Rent
Офис, Магазин, град София, Редута
230 euro
Офис, Магазин, град София, Редута
230 EURO
Таня Конакчиева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 1461

Локация: град София, Редута
България

Преглеждания:
23 преглеждания

Тип на имота: Офис, Магазин
Застроена площ: 94 кв.м.
Обзавеждане: Необзаведен
Етаж: партер
Вид строителство: Тухла
Цена(кв.м.): 2 EURO
Етап на завършеност:
въведен в експлоатация
Описание:

 Брейн Тръст предлага помещение под наем, разположено на хубаво място в кв. Редута, подходящо за офис или магазин.

Много добра локация, на ъгъла между две улици - "Велчо Атанасов" и "Попова шапка", човекопоток. Имотът и на три нива, с обща площ 94 кв. м.

Първото ниво е на висок партер и е с директен достъп от улицата по стълби. Първото ниво с площ от около 30 кв. м, отворено пространство. Съществуващи две сутеренни нива, към които се слиза по стълби.

На първото подниво е разположено сервизно помещение и е отворено пространство, подходящо за кухненска част, място за почивка или архив. Второто подниво, към което се слиза по стълби е подходящо за склад. 


 

Предимства на имота:
Помещението е в състояние след освежителен ремонт.
Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Мазе
Подобни имоти: