Buy
Офис, Магазин, град София, Център
125 000 EURO
Офис, Магазин, град София, Център
125 000 EURO
Димитър Спасов
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3822

Локация: България, град София,
Център

Преглеждания:
113 преглеждания

Тип на имота: Офис, Магазин
Застроена площ: 30 кв.м.
Етаж: партер
Вид строителство: Тухла
Описание:

Брейн Тръст има удоволствие да предложи за продажба помещение, подходящо за офис или търговска дейност.

Помещението е със статут на офис-магазин, разположено в централната част на столицата, в близост до СУ "Св. Климент Охридски", на метри от бул. "Васил Левски" и кръстовището на бул. "Цар Освободител".

Имотът се намира на партер, в тухлена жилищна сграда, с много добро разположение, на малка улица, до главен булевард. Помещението е с площ от 30 кв.м и се състои от общо помещение и санитарен възел .

В момента помещението се ползва като фризьорски салон, но е подходящо и за търговска дейност или офис.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Подобни имоти: