Rent
Магазин, заведение под наем Лозенец
2 000 euro
Магазин, заведение под наем Лозенец
2 000 EURO
Христина Витанова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3696

Локация: град София, Лозенец
България

Преглеждания:
19 преглеждания

Тип на имота: Магазин, Заведение
Застроена площ: 150 кв.м.
Обзавеждане: Необзаведен
Етаж: партер
Вид строителство: Тухла
Цена(кв.м.): 13 EURO
Етап на завършеност:
въведен в експлоатация
Описание:

Brain Trust предлага под наем имот със статут на кулинарен магазин, разположен в квартал Лозенец. Имотът се намира в близост до бул.”Арсеналски”, в нова жилищна сграда. Имотът е с лице към основна улица, с квадратура от 150 кв.м. Помещението е разпределено по следният начин: партерно помещение със санитарен възел и сутерен, който може да бъде използван за склад или кухня. Подходящо за заведение или кафене.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Подобни имоти: