Местоположение и предимства на района:

Представяме за продажба жилища в многофамилна жилищна сграда, разположена в близост до метростанция "Хаджи Димитър", с бърз и лесен достъп до центъра на столицата, през моста Чавдар и бул. "Дондуков" или ул. "Черковна". Отлично местоположение, даващо възможност за бърза връзка до всички части на гр. София.

Описание:

Предлагаме 2-стайни, 3 -стайни и 4-стайни жилища с функционални разпределения, в жилищна сграда с магазини и ресторант. 

Сградата е в процес на строеж. 

За продажба се предлагат и  паркоместа.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5646

Локация: град София, Хаджи Димитър
България

Тип сграда: Жилищна сграда;
Брой свободни за продажба: 7