Местоположение и предимства на района:

Комплексът е разположен в гр. София, кв. „Бояна“, на ул. "Панорамен път", осигуряващ директен достъп до централните градски части.

Районът е предпочитан заради чистия въздух и непосредствена близост до природен парк „Витоша“, което гарантира спокойствие и уют сред природата.

Описание:

Представяме за продажба изключително добре разпределени редови къщи в Бояна, с прекрасни гледки към Витоша планина и Столицата. Комплексът се намира на ул. "Панорамен път" и предлага пет къщи, всяка от които с три или четири спални, големи всекидневни, френски прозорци, покривни тераси, които разкриват красиви панорамни гледки. Стаите са просторни, строителството се изпълнява с висококачествени материали.

Всяка къща разполага със собствен двор и гараж за три коли. Прекрасно място както за инвестиция, така и за живеене.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5318

Локация: град София, Бояна
България

Тип сграда: Къща в града;
Брой имоти в сградата: 6