Местоположение и предимства на района:

Жилищната сграда се намира на ул. "Отец Паисий" - кв. Зона Б 5-3, в близост до парк "Възраждане", пл. "Руски паметник".  В района се намират няколко учебни заведения - 91 Немска езикова гимназия, Софийска техническа гимназия, 32 СУИЧЕ " Св. Климент Охридски, Професионална гимназия по ПСТТ, детски градини, лечебни заведения, банки, големи търговски обекти - Мол София, централни хали и ЦУМ. Локацията е обезпечена със спирки на градски транспорт, включително метростанция "Опълченска" -  на 350 м от имота.

Описание:

Сградата е със съвременен дизайн, обвързан с историческата памет на мястото. Архитектурните решения са съобразени с консервативния стил на съседните знакови сгради и не нарушават общия облик на района.

Сградата е осем етажна, с едно подпокривно ниво и един подземен етаж.

Сутеренът се обслужва посредством автомобилна рампа, оптимизираща и спомагаща за бързия и лесен достъп до подземните гаражи. Вертикалната комуникация се състои от асансьор и стълбище, обслужващи всички нива.

Основната фасада на сградата е предвидена с вентилируеми системи, завършени с висококачествени продукти.


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5068

Локация: град София, Зона Б-5-3
България

Тип сграда: 2-стаен; 3-стаен; Жилищна сграда;