Местоположение и предимства на района:

„Княз Борис I“ е централна улица в София, която преминава през голяма част от центъра на града. Със своята дължина от 2,9 км, тя е считана за една от най-дългите улици в Столицата, след ул. „Цар Симеон“. Простира се между бул. „Пенчо Славейков“ на юг и ул. „Струга“ на север, в близост до бул. „Княгиня Мария Луиза“, в района на Централна гара София.

Описание:

Предлагаме за продажба различни по площ и разпределение имоти, разположени в нова сграда в центъра на София.

Жилищата са със статут на офиси.

Локацията на сградата позволява имотите да се ползват за офис, за живеене или за отдаване под наем. 

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5545

Локация: град София, Център
България

Тип сграда: 2-стаен; 3-стаен; Офис; Заведение;
Цена(кв.м.): 3 500
Брой свободни за продажба: 7