Местоположение и предимства на района:

Много добра локация в полите на Витоша.

Сградата се отличава с архитектура, съобразена с близостта до планината и модерна визия, които да осигурят на бъдещите собственици уютът на гледката към планината и комфортът на съвременния дом.

Описание:

Новострояща се 5-етажна сграда с 35 жилища - двустайни, тристайни и четиристайни, основно ориентирани север към София и на юг към Витоша. На партерния етаж са разположение жилища с прилежащ двор, а на последния - многостайни панорамни пентхауси.

Сградата е с Акт 14 

Очаквано Удостоверение за въвеждане в експлоатация - декември 2024 

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5354

Локация: град София, Павлово
България

Тип сграда: 2-стаен; 3-стаен; 4-стаен;
Пусков срок: 31.12.2024 г.
Брой имоти в сградата: 35
Брой свободни за продажба: 15