Описание:

Предлагаме за продажба апартаменти, разположени в нова жилищна сграда до бул. "Симеоновско шосе" - квартал Витоша .

Сградата е на четири етажа, разполага с различни по площ партерни апартаменти с двор, 8 външни паркоместа и 18 подземни паркоместа.

Апартаментите са с площ от 53 кв.м до 163 кв.м, всеки от които прилежащо мазе, с опция за завършване до ключ.

Сградата  е с богато озеленени общи площи, модерен ландшафтен дизайн, който е в унисон със съвременната архитектурна среда.

Допълнително се предлагат за продажба външни паркоместа на цена от 20 000 евро без ДДС, вътрешни паркоместа на цена от 25 000 евро без ДДС, гаражи на цена от 30 000 евро без ДДС.

Етапи на завършване за сградата:

* Aкт14- очаква се през април 2023

*Разрешение за ползване- очаква се през март 2024


Предимства:
  • Непосредствено до бул. "Симеоновско шосе"
  • Три възлови училища в кв. Витоша
  • Луксозни общи части с мрамор "Тундра Грей"
  • Алуминиева дограма "Rayners" с троен стъклопакет, вградена в масивни рамки
  • Гаражи и паркоместа
  • Богато озеленени общи площи
Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5229

Локация: град София, Витоша
България

Тип сграда: 2-стаен; 3-стаен; 4-стаен;