Местоположение и предимства на района:

Сградата се намира в столичния квартал Овча купел наблизо се намира супермаркет "Кауфланд, болница МБАЛ "Надежда", спирки на градски транспорт на бул. Президент Линкълн. Разположението ѝ е на 6 километра или около 15 минути с кола от широкия център на град София.

Описание:

Концепцията на сградата е изградена около една единствена цел – максимален комфорт на обитаване. Роля в това играе функционалното разпределение на пространствата, в които лесният достъп и усещането за простор са основни приоритети.

Собствениците и живущите в сградата могат да се насладят на най-модерните решения в съвременното жилищно строителство, така че да се гарантира високото им качество на живот.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5585

Локация: град София, Овча купел
България

Тип сграда: