Местоположение и предимства на района:

Разположена в източната част на квартал Манастирски ливади, в близост до МОЛ България, сградата, която представяме е като скрит оазис в квартала, притежаваща омайваща гледка към планината. Кварталът е тих и спокоен, притежаващ собствен специфичен микроклимат, чист въздух и прекрасна гледка към Витоша. В съседство се намират красиви, нови жилищни сгради, които все повече оформят облик на един нов и модерен квартал. Описание:

Сграда е с отличителна архитектура , въплъщаваща многопластовия характер на живота в затворен тип комплекс. Съвременният й дизайн със панели и панорамни прозорци гарантира, че всички апартаменти притежават достъп на естествена светлина и усещане за простор, високо ниво на звукоизолация, енергийна ефективност. 

Жилищата са с две спални, като към всяко едно от тях има тераса. 

Всички апартаменти в сградата са с отлично разпределение, удобно и функционално.

Предлагаме Ви помощ при обзавеждането на Вашия нов дом като сътрудничим при взимане на индивидуални решения, с личен подход при осъществяване на Вашите идеи, чрез дизайнерско мислене, професионализъм и уникалност на продуктите.

Целта е създаване на уникални интериорни решения за Вашия уют и комфорт с помощта на професионалист в бранша.

Сградата e с най-висок клас дограма и асансьори. 

Сградата е на груб строеж, пред Акт 14.

Очаквано Разрешение за въвеждане в експлоатация - края на 2025г. 

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5666

Локация: град София, Манастирски ливади
България

Тип сграда: 3-стаен;
Пусков срок: 22.03.2025 г.