Описание:

Предлагаме за продажба апартаменти в нискоетажна жилищна сграда, разположена  кв. Левски, с лице към бул. "Ботевградско шосе", който е основна входно-изходна артерия на София в североизточно направление. С центъра на града го свързва булевард „Мадрид“. 

Предлагаме 1-стайни и двустайни жилища с функционални разпределения.

Сградата се очаква да бъде завършена март месец 2024г.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5681

Локация: град София, Левски
България

Тип сграда: Жилищна сграда;