Местоположение и предимства на района:

Комплексът е разположен в близост до планината, на самия булевард “Черни Връх”, с много добра комуникация до основните точки на Столицата. В непосредствена близост до планирана метростанция от разширението на линия 2 на Софийското метро.

Районът е богат на активности и осигурява необходимите удобства на обитателите на комплекса. Това са част критериите, които определят отличното местоположението и го превръщат в жилищен комплекс, предоставящ уют, комфорт и качествена среда за живот.


Описание:

Предлагаме за продажба апартаменти в сграда от затворен тип, осигуряваща максимално удобство и сигурност на живущите. Разделена е на 4 входа с общо 119 апартамента, включващи мезонети, апартаменти с 1, 2 3 или 4 спални, подземен паркинг със 129 места, 14 наземни гаража, 8 външни паркоместа и 3 магазина.

Отлични разпределения, които предоставят функционалност и рационално усвояване на пространствата, светла височина на етажите от 2,70 м, благоприятни изложения, богато остъклени дневни пространства и гледка към Витоша планина.

Двуетажни мезонети ситуирани на партерно ниво, с обособени приземни озеленени дворове, което създава усещане за самостоятелни къщи и възможност за индивидуални гаражи на приземно ниво с директен достъп от жилището.

Възможност за закупуване на гараж:

Единичен гараж - 27 000 евро без ДДС

Двоен гараж - 45 000 евро без ДДС

Гаражи на ПАРТЕР(на ниво терен) - 30 000 евро без ДДС

Схема на плащане:

50% след подписване на предварителен договор

30% при получаване на Акт 14

10% при получаване на Акт 15

10% при получаване на Акт 16

  Схемата на плащане при финансиране чрез банков кредит може да бъде изменена в съответствие с изискванията на банката, освен размера на авансовата вноска по предварителния договор.

Очакван срок за завършване до края на 2025 г.

Посочената цена е с включен ДДС.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5001

Локация: град София, Кръстова вада
България

Тип сграда: Жилищна сграда;
Пусков срок: 15.09.2025 г.