Местоположение и предимства на района:

Едно от изключителните предимства на сградата е нейната локация - квартал Изгрев е сред най-предпочитаните в София.

Близостта на сградата до Борисовата градина и парковата част на квартала, множеството училища, детски градини, аптеки, хранителни вериги и ресторанти, са важен фактор за комфортa и удобствата на бъдещите обитатели. Високото качество на живот се допълва от бързия достъп до главни пътни артерии, две метростанции (300 м) и спирки на градски транспорт.

Описание:

Брейн Тръст с удоволствие представя нов проект в кв. Изгрев, със завладяваща визия и блясък за вашия нов дом в София.

Проектът отразява водещите тенденции за уникален архитектурен и интериорен дизайн и е първата жилищна сграда в София, носител на сертификата LEED (Leadership in Energy and Environmental design) – световен стандарт, гарантиращ високо качество на енергийна ефективност и здравословна среда за обитателите. Представяме луксозна бутикова сграда от най-висок клас, която ще предлага услуги като:

  • 24 часа консиерж.
  • Възможност за частично или пълно обзавеждане на вашите апартаменти.
  • Услуги по отдаване под наем.
  • Външната фасада е изцяло окачена и облечена с естествен камък.
  • Луксозните общи части и дизайнерския вход по неповторим начин допълват усещането за красота и комфорт. Фоайето е изпълнено от естествен камък и е с размер 70 кв.м. Етажните коридори са изцяло облечени с ламперия и осветени с икономични LED ленти.
  • Сградата е изпълнена с най-висок клас строителни материали и иновативни технологии като:
  • SMART система на управление във всеки апартамент, с възможност за управление на климата, противопожарната система, системата за охрана и др. директно през вашия смартфон.
  • Рекуператори с възможност за доставяне на свеж кислород в жилищните помещения.
  • Асансьорите Kone, с най-добри показатели за бързина (3 m/s), сигурност и функционалност, осъществяват качествена връзка между етажите.

Всеки кухненски аспиратор работи по самостоятелен тръбен път, като елиминира проблема на нежеланите миризми от съседни апартаменти.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 4724

Локация: град София, Изгрев
България

Тип сграда: Жилищна сграда;
Пусков срок: 31.12.2023 г.
Цена: от 120 922 до 816 500