Местоположение и предимства на района:

Жилищна сграда в сърцето на Студентски град в София. Разположена е на 50 м от Университета за национално и световно стопанство (УНСС) и в близост до здравни заведения, спирки на градския транспорт и спортни съоръжения. От 8-те етажа се разкрива неповторима гледка към зелената перла на столицата – планината Витоша.

Описание:

Сградата разполага със 130 самостоятелни студиа и двустайни апартаменти с площ от 40 кв.м и 65 кв.м. Жилищните пространства са изпълнени в приветливи цветове и естествени материали. Следвайки водещи практики за интериорен дизайн и вътрешно пространствено разпределение, е създадена пълноценна и креативна среда за учащи и студенти.

Предлагат се редица удобства на живущите. Те могат да ползват рецепция, външен паркинг за автомобили със 17 места, подземен паркинг за велосипеди и скутери, 100 мазета, както и перално отделение. На приземния етаж са обособени обекти за търговия и услуги. Сградата е леснодостъпна за пешеходци, превозни средства и хора със специални нужди.

Впечатлява с първокласен архитектурен дизайн, който обогатява градската среда с новаторство и стил. Сградата е уникална за специфичния облик на Студентския град. В строителството са използвани висококачествени строителни материали, отговарящи на съвременните норми и тенденции.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5203

Локация: град София, Студентски град
България

Тип сграда: 1-стаен; 2-стаен; 3-стаен;
Брой имоти в сградата: 130