Местоположение и предимства на района:


Описание:

Представяме комплекс от сгради със смесен тип, разположен в кв. Бъкстон, на бул. “Цар Борис III”, която има 2 входа:  Вход 1 – Офисна част и вход 2- Жилищна част. Местоположението на комплекса осигурява бърз достъп до спирки на градския транспорт, магазини, аптеки, главни пътни артерии. Комплексът се изпълнява с висококачествени материали, със срок на завършване март 2024 г.

Има възможност за закупуване паркомясто и гараж на цени от 25 000 евро.

СГРАДА 1- АДМИНИСТРАТИВНА СГРАДА С ГАРАЖИ И ПОДЗЕМЕН ПАРКИНГ – Сградата е “Г” образна, заемаща северозападният ъгъл на имота и югозападният фронт към вътрешна улица. На югоизток се оформя малък двор за озеленяване и паркиране на автомобили. Общо в сградата ще има 58 офиса, 8 гаража, 10 паркоместа. Сградата е с 2 асансьора.

СГРАДА 2 – ЖИЛИЩНА СГРАДА – С ПОДЗЕМЕН ПАРКИНГ. Сградата заема южната част на имота. Състои се от 8 етажа, и 8 апартамента, 2 гаража и 5 паркоместа в подземен гараж, достъпен от локалното платно на бул. ”Цар Борис III”.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5147

Локация: град София, Бъкстон
България

Тип сграда: 2-стаен; 3-стаен; Офис;